Echipa - AmgAmg
15318
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15318,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Echipa

ECHIPA

AMG Media Market – Agentie de publicitate Ploiesti si Bucuresti

Lasam pe altadata prezentarea noastra , acum ne gandim ca am avea nevoie de :

Grafician ;

Asteptam pentru o colaborare benefica ambelor parti un grafician care sa fie creativ si care sa ne surprinda cu      imaginatia lui ……e clar ca trebuie sa fii bun in programe de grafica , sa raspunzi rapid solicitarilor noastre si  sa  vrei sa cresti alaturi de noi .
Impresioneaza-ne cu lucrari din portofoliul tau si iti vom fi recunoscatori…..cel putin cu o cana de cafea si un  ” deal  ” bun.

Om de vanzari ;

Aici e aici…..vrei un comision motivant de X % din banii care ii aduci in firma ? ……unii te vor da afara pe usa , altii te vor enerva la maxim….maxim am zis ……altii vor incerca sa obtina doar avantaje si daca se poate gratis ….. Tu crezi ca poti face fata cand nu o sa vinzi nimic ?………Treaba e foarte simpla : creezi valoare financiara , ai o felie din ea…… altfel ramai doar cu farfuria goala . Iti putem da sansa sa incerci si asteptam sa te vedem in actiune……deja ne-am rezervat loc la masa ta . Inca ceva ….ne plac oamenii proactivi, cu multa initiativa . Altfel,  nu ne deranja, pentru ca vom trimite direct la gunoi e-mail-ul tau .