Identitate vizuala - AmgAmg
14898
page-template-default,page,page-id-14898,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Identitate vizuala

Identitate vizuala

BRANDING si CORPORATE ID
Creatie sigla si slogan firma

brand
CREATIE si DESIGN MANUAL DE IDENTITATE
Reguli de aplicare ale siglei: proportii,cromatica, coduri internationale pentru diverse suporturi si aplicatii;
Familie fonturi: identificare fonturi si reguli de utilizare;
Papetarie: carte vizita, coala antet, coala fax, plic personalizat, legitimatie angajat, mapa firma
Personalizare uniforme angajati, creatie si personalizare vestimentatie .
Personalizare obiecte corporate : ambalaje, etichete, vesela, servetele, suporturi pahare, chibrite, etc. Personalizare obiecte promotionale: pix – uri, breloc-uri, odorizante auto, etc.
Personalizare parc auto.

LOGO
Numele impreuna cu logo-ul sunt elementele cele mai importante in identificarea si individualizarea imaginii companiei dumneavoastra. Logo-ul este prezent pe toate materialele de prezentare, de aceea realizarea lui reprezinta o etapa foarte importanta in definirea identitatii unei companii. AMG MEDIA MARKET se bazeaza pe imaginatia, flexibilitatea si pe dinamismul echipei sale pentru identificarea solutiilor optime.
MATERIALE PROMOTIONALE
Materialele promotionale sunt o cale de comunicare directa cu membrii target-urilor carora vreti sa le transmiteti mesajele dumneavoastra AMG MEDIA MARKET se ocupa de conceperea, de creatia si de productia materialelor promotionale necesare clientilor nostri. Realizam carti de vizita, plachete de prezentare, flyere, mape de prezentare, materiale personalizate (agende, bannere, tricouri, cd-uri, pixuri, etc.).
La cererea clientilor, echipa AMG MEDIA MARKET se poate ocupa de realizarea prezentarilor companiei in format electronic (prezentari Power Point etc.).

PRINT INDOOR
La nivel international, publicitatea indoor, impreuna cu cea outdoor, este considerata cea mai eficienta forma de publicitate neconventionala, datorita impactului vizual pe care il produce, de lipsa altor stimuli care sa diminueze transmiterea mesajului, dar si din pricina costurilor raportate la impact.
Pentru ca fiecare client este unic, orice oferta a AMG MEDIA MARKET este personalizata in functie de cerintele si obiectivele clientilor, dar si de strategiile de marketing, garantand astfel succesul operatiunii.
Putem realiza pliante, cataloage, bannere, brosuri, printuri (digitale), afise etc.