Publicitate la radio campanii locale si nationale in FM - AmgAmg
15441
page-template-default,page,page-id-15441,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Publicitate la radio campanii locale si nationale in FM

Reclama Radio si Publicitate la Radio Kiss FM, Radio ZU, Europa FM, Magic FM, Virgin Radio, Pro FM, Radio Romania Actualitati, Rock FM, Digi FM

 

Publicitate la radio Ploiesti | Publicitate la radio Bucuresti | Publicitate la radio campanii nationale Romania

Ca si agentie de publicitate avem parteneriate cu posturile de radio locale si nationale: KISS FM , Radio ZU , Europa FM, Magic FM , PRO FM, Radio Romania Actualitati, DIGI FM, Virgin Radio si multe alte radiouri.
Va oferim campanii de promovare si publicitate la radio cu larga audienta in Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Craiova, Constanta, Cluj, Timisoara, Arad, Brasov si toate celelalte orase importante dar si la nivel national … totul pentru ca Tu si Afacerea Ta sa comunicati eficient si rapid cu publicul.

De ce sa-ti faci reclama la radio?
Radioul este ieftin, rapid si eficient in promovarea mesajelor catre un numar foarte mare de potentiali clienti si in combinatie cu alte canale, conduce intotdeauna la rezultate semnificative pentru Afacerea Ta.
Radioul reprezinta un important canal pentru transmiterea mesajelor catre anumite segmente de public. Unele posturi de radio sunt extrem de populare in randul adolescentilor, altele in randul femeilor, etc.
Radioul este un mijloc de comunicare mobil care ii poate insoti pe potentialii consumatori pe strada si in magazine, in autoturismul propriu , dar si in alte locatii, oferindu-le companiilor care isi fac publicitate la radio un mijloc de a-si transmite mesajul chiar in momentul in care cumparatorul incearca sa se decida pentru o marca sau alta.

Radioul este un canal media cu mare putere de penetrare!
Radioul poate stabili o relatie personala cu ascultatorii, fapt ce poate antrena o anumita obisnuinta, permitand fidelizarea unui segment important al acestora .
Publicitatea la radio are costuri relativ scazute si mari posibilitati de modelare a mesajului transmis in functie de publicul-tinta.

publicitate-radio-ploiesti-prahova

Ardeleanul Ghiftuit

Arlene Textiles

Bingo – Spot 1

Bingo – Spot 2

Bingo – Spot 3

Centrul International de Limbi  Straine

Dolaris – Spot 1

Dolaris – Spot 2

Dolaris – Spot 3

Giodarvel – Spot 1

Giodarvel – Spot 2

Karyta Plant – Spot 1

Karyta Plant – Spot 2

Master Megane Construct

Medimfarm – Spot 1

Medimfarm – Spot 2

Metalrom – Spot 1

Metalrom – Spot 2

Metalrom – Spot 3

Mesteru

Nord Shopping Center – Spot 1

Nord Shopping Center – Spot 2

Nord Shopping Center – Spot 3

Nord Shopping Center – Spot 4

Nord Shopping Center – Spot 5

Ploiesti Shopping City

Raid

Scoala Banilor – Spot 1

Scoala Banilor – Spot 2

Scoala Banilor – Spot 3

Scoala Banilor – Spot 4

Snowkiting

Suzuki – Spot 1

Suzuki – Spot 2

Suzuki – Spot 3

Taxi Pizza – Spot 1

Taxi Pizza – Spot 2

TufOil

Winter Air Sports