Realizare website - AmgAmg
14900
page-template-default,page,page-id-14900,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Realizare website

Realizare website

Website-ul este cartea de vizita virtuala a unei companii. Contine informatii despre structura companiei, activitatea si obiectivele sale, precum si portofoliul de clienti si detaliile despre proiectele realizate. Astfel, un website bine structurat si atractiv reprezinta un plus de imagine si un prim contact reusit cu potentialii clienti.
AMG MEDIA MARKET propune clientilor sai un plan de actiune globala, ce contine realizarea, promovarea si intretinerea website-ului.
Compania ofera servicii complete pentru prezenta dumneavoastra in spatiul virtual, servicii grupate in patru pachete adaptate nevoilor si asteptarilor clientilor. Aceste pachete contin:
– Consultanta si elaborarea strategiei de dezvoltare a website-ului;
– Conceperea si creatia website-ului: arhitectura (programare), grafica (imagine, animatie, culoare) si redactarea continutului (identificarea conceptelor cheie si dezvoltarea lor);
– Servicii suplimentare: upload, hosting, emailing, intretinere, realizare de statistici (frecventa accesarilor).

 

website