Suport de vanzari - AmgAmg
14899
page-template-default,page,page-id-14899,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
 

Suport de vanzari

Suport de vanzari

CONCEPTE OFERTA
Oferta reprezinta cantitatea dintr-un bun economic sau serviciu care se poate vinde intr-o perioada de timp in functie de pretul sau. Cunoasterea elasticitatii cererii si a ofertei are o importanta deosebita pentru agentii economici, atat vanzatori, cat si cumparatori.
Pornind de la nivelul si dinamica preturilor bunurilor de pe piata, noi va adaptam oferta la cererea existenta pe piata, realizand un echilibru intre dorintele companiei dumneavoastra si dorintele clientilor sau potentialilor clienti.

E-MAILING
Serviciul de e-mailing consta in trimiterea catre o lista de adresele de e-mail, atat ale companiilor nationale, cat si ale celor internationale, a mesajelor dumneavoastra ce pot contine caractere oficiale, particulare sau publicitare. In acest mod, va puteti promova compania, serviciile, web-site-ul.
Va oferim posibilitatea de a crea mesajul pe care il doriti a fi trimis sau de a ne permite noua sa-l realizam. Aceasta metoda se bucura de nenumarate beneficii, precum costurile scazute (eliminarea costurilor de productie si distributie) si rapiditatea cu care oferta dumneavoastra se va face cunoscuta.

CAMPANII PROMOTIONALE
Campania promotionala reprezinta un ansamblu de eforturi promotionale planificate, coordonate, integrate si construite in jurul unei singure teme sau idei, proiectata pentru a atinge un obiectiv.
Organizam campanii promotionale incepand de la asistenta tehnica si consultanta pana la realizarea intregii operatiuni.

STRATEGII DE MARKETING
Orice strategie de marketing de succes trebuie sa porneasca de la identificarea necesitatilor clientului, pentru ca ulterior sa se ajunga la conturarea obiectivelor activitatilor desfasurate. Echipa AMG MEDIA MARKET isi foloseste experienta si cunostintele pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor in ceea ce priveste conceperea unor strategii de marketing sau realizarea unor studii de piata, pentru ca afacerile clientilor sa fie mereu cu un pas inaintea companiilor concurente.