Promovare radio pentru afacerea ta – AMG Media
15528
post-template-default,single,single-post,postid-15528,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Promovare radio pentru afacerea ta

publicitatea la radio

Promovare radio pentru afacerea ta

Promovare radio – o treaptă către succes

Scopul echipei AMG Media este maximizarea eficienței unei promovări prin intermediul radio. Avem o experiență vastă în activitatea de promovare radio, ceea ce înseamnă că știm ce funcționează și ce nu, deci nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Indiferent cât de mare sau mică este campania, obiectivul este întotdeauna să obțineți rezultate. Producem reclame care ies în evidență, cu reamintirea ușoară a mesajelor.

Vom lucra cu dumneavoastră pentru a vă ghida în procesul de creație. De la brainstorming de idei în vederea redactării, până la permisiuni legale, casting vocal, producție muzicală și design sunet. Dacă aveți un scenariu existent, echipa noastră îl poate aduce la viață.

Primele 7 secunde unui anunț radio sunt hotărâtoare

Promovarea radio oferă, de departe, cea mai mare audiență dacă e aleasă la momentul potrivit. Cheia oricărei campanii de succes este conținutul mesajului și modul în care acesta este transmis, în spatele lui trebuie să fie o emoție. Selectarea posturilor de radio potrivite și utilizarea lor eficientă este un factor decisiv în beneficiile aduse de investiție. Cu toate acestea, costul publicității radio îl face o modalitate rentabilă de a construi un brand și a vă promova imaginea.

Vă ajutăm să treceți prin toate etapele pentru a decide în comun cea mai bună modalitate de a utiliza puterea radioului. Și nu vă faceți griji dacă nu știți de unde să începeți – spuneți-ne doar despre afacerea dumneavoastră și despre ce doriți să faceți.

Radioul este un mediu extrem de flexibil – oferă șansa de a crea un pachet personalizat profitând de anumite variabile, cum ar fi ziua săptămânii, ora din zi, durata anunțului, tipul conținutului. Înțelegem calitățile unice ale mediului radio, cum să vizați publicul individual folosind timp de difuzare, sponsorizare, promoții și online-marketing.

AMG Media lucrează cu unele dintre cele mai cunoscute posturi de radio din țară: KISS FM , Radio ZU, Europa FM, Magic FM , Wyl FM, Radio Romania Actualități și multe altele. Misiunea noastră este de a vă face afacerea auzită, iar echipa noastră vă stă mereu la dispoziție atunci când vă hotărați să lucrăm împreună.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.