Publicitate la radio, principalele avantaje ale acestei metode
15538
post-template-default,single,single-post,postid-15538,single-format-standard,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Publicitate la radio, principalele avantaje ale acestei metode

publicitate la radio

Publicitate la radio, principalele avantaje ale acestei metode

Să ai propria afacere este visul multor persoane, însă anonimatul poate îngreuna procesul de dezvoltare – avem soluția: publicitate la radio. De ce? Pentru că majoritatea o

Știm deja că reclama este sufletul comerțului, deci să apelăm la metoda de publicitate la radio reprezintă o idee foarte bună.

Radio-ul reprezintă și în prezent o sursă principală de informare a populației, bucurându-se de o audiența foarte mare, în întreaga Românie.

Tehnologia s-a bucurat de o dezvoltare continuă în ultimii ani, ceea ce înseamnă că o mare parte din afaceri și-au extins activitatea și în mediul online.

Strategiile de marketing ale oricărei firme ar trebui să includă și publicitatea la radio, pentru a avea un impact cât mai mare și pentru a genera noi clienți.

Beneficiile publicitații la radio

În fiecare zi, multe persoane ascultă radio, fie in mașina, fie in marile centre comerciale sau chiar prin intermediul platformelor online.

Conform statisticilor, peste 75% din populație ascultă minim 20 de minute pe zi programele de radio, atat cele muzicale, cat și știrile sau alte tipuri de emisii.

De cele mai multe ori, reclamele captează în mod direct atenția ascultatorilor, făcându-i sa perceapă informații utile cu privire la un produs sau un serviciu.

De aceea, publicitatea la radio este un adevărat mijloc de propagare a informației si de dezvoltare a unei afaceri.

Ce presupune promovarea la radio?

Destul de multe persoane au o memorie auditivă mai bună decat cea vizuala, deci informația prezentata într-un mod coerent și concret la radio, le va ramane întiparită în minte, pe o perioadă lungă de timp.

Ba mai mult, efectele sonore utilizate sunt mult mai rapid percepute de ascultatori și au un impact mai mare.

Important este și talentul vocal al interpretului de la radio, care va atrage atentia și va permite o abordare creativă si unică.

Să nu uităm că promovarea se va face in decursul mai multor zile, ceea ce înseamnă că va atrage un public cât mai numeros, în tot acest timp.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.